A Geberit infra öblítése saját irodaházunkban több mint 12 éve megállás nélkül üzemel az eredeti akkumulátorokkal!

Telephelyünkön a kor szellemének és néha annál kicsit elõrébb is mutató megoldásokkal egy átfogó gépészeti felújítás készült el 2005-ben. Ennek a beruházásnak részeként a közös használatra kialakított mellékhelyiségben Geberit infra öblítõ rendszereket építettünk be. Az elsõ 3 hónap üzemelése után váratlanul meghibásodott az egyik infrás pissoir öblítõ rendszer. A Geberit rendkívül gyorsan reagált és szinte azonnal egy szakemberét kiküldte a helyszínre, ahol egy gyors vizsgálat során kiderült hogy a mágnesszelep meghibásodott. A szerelõ állítása és a saját tapasztalataink szerint is egyedi esetrõl lehet szó, hiszen olyan alacsony a meghibásodási ráta. A szelepet kicserélték természetesen és azóta – több mint 12 éve gondtalanul mûködik.

A minõség garanciája, hogy egy nyilvános helyiségben több mint 12 éve gondtalanul mûködnek az infra öblítõ rendszerek és ennyi idõ elteltével még az áramforrásként üzemelõ akkumulátorokat sem kellett cserélni!

Termékpalettánk gondosan válogatott alkatrészekbõl áll, fontosnak sõt mérvadónak tartjuk partnereink visszajelzéseit valamint gyakran tesszük próbára saját magunk is a termékeinket. A Geberit infrás öblítési rendszerei is elérhetõk nálunk!