• szabályzás_3

Szabályzás, szakaszolás

Magas minőségű golyóscsapok és elzárószelepek folyadékok útjának szakaszoláshoz, mosó- mosogatógép és csaptelepek bekötéséhez. Kézi állítású ferdeszelepek és műszeresen beállítható mérőcsonkos szabályzó szelepek. Kínálatunkban fontos részei még a radiátor szelepek kézi vagy termosztatikus vezérléssel, a motoros keverő szelepek és osztó-gyűjtő rendszerek is.

Kategória:

Valvex golyóscsapjaink 1996 óta kínálatunk alapja. A legjobb minőségben, akár hagyományos  akár a legkülönfélébb felhasználásra is tudunk menetes kivitelben 4” méretig adni.
Fűtési-hűtési feladatokra alkalmasak a mérőcsonkos beszabályzó szelepeink, a 2 utú és különféle keverő szelepeink, a radiátoros vagy padlófűtéshez is elérhető előszerelt osztó-gyüjtők.
A hőleadókhoz kézi szabályzású és termofejes radiátor szelepek egyenes vagy sarok kivitelben, különféle menetes csatlakozással illeszthetők a csőrendszerhez.

Megnevezés Méret Alkalmazás Márka
golyóscsapok ⅜”-4” ivóvíz, fűtés, hűtés, szolár, technológia, gáz VALVEX
sarokszelep, sarokcsap ⅜”-¾” ivóvíz, használati melegvíz VALVEX
statikus és dinamikus beszabályzó szelepek ½”- 2” és DN32-DN200 fűtés, hűtés Comap
osztó-gyűjtő szettek 2kör-12kör fűtés, hűtés Valvex
radiátor szelepek, termófej ½”-¾” fűtés Comap
2utú, 3 járatú, elzáró motoros szelepek ½”-2” víz, fűtés, hűtés Esbe, Valvex

A táblázat áttekintő képet ad a termékeinkről. További műszaki részleteket kollégáink adhatnak, illetve megtalálhatja a katalógusokban.