Acél pressz tüzivízre

Komplett tűzvédelmi szerelési rendszer, amely cink bevonattal ellátott szénacélból készült csövekből és csőidomokból áll és 22-108 mm (DN20 - DN100) átmérőtartományban kapható

Acél pressz tüzivízre jellemzők

Tanúsítványok

KAN-therm Steel Sprinkler rendszert beltéri használatra tűzoltó sprinkler- és tűzcsaprendszerekhez van tervezve.

Egyszerű és gyors összeszerelés

A megbízható és gyors „Press” technológiának köszönhetően a csövek és csőidomok összeszerelésének idejét legalább megfeleztük a hagyományos acélrendszerekhez képest.

Biztonság

A rendszer összeszerelése nyílt láng használata nélkül történik, így nincs tűzveszély. A rendszer csőidomai LBP (Leak Before Press) funkcióval vannak ellátva, mely jelzi a nem megfelelően préselt csőcsatlakozásokat és így lehetővé teszi az összeszerelés során felmerülő hibák felismerését.

A KAN-therm Steel Sprinkler rendszer előnyei

  • a rendszer gyorsan és megbízhatóan összeszerelhető
  • Csövek és csőidomok széles választéka, 22-108 mm átmérőtartományban,
  • A berendezések kiemelkedő esztétikai értékkel bírnak, festés szüksége nélkül,
  • Könnyű súlyú csövek és csőidomok
  • A csőidomok méretei a kompakt szereléshez optimalizálva
  • Mechanikai sérülések elleni védelem

Ideális a régi létesítmények cseréjéhez

A széles átmérőtartománynak (22-108 mm), az alkotóelemek nagy kínálatának, a kiemelkedő minőségnek, jutányos árnak és műszaki és funkcionális tulajdonságoknak köszönhetően a KAN-therm STEEL Sprinkler rendszert kifejezetten ajánljuk régi tűzvédelmi rendszerek modernizálásához.

Magas mechanikai szilárdság

Védi a berendezést az esetleges vandalizmus hatásaival szemben, különösen könnyen hozzáférhető helyiségekben hasznos. 

Ennélfogva a KAN-therm STEEL Sprinkler rendszert kifejezetten ajánljuk a középületekben, például bevásárlóközpontokban, mozikban, kiállítótermekben való használatra, mivel ezek különösen ki vannak téve az ilyen veszélyeknek.

Nyomással szembeni ellenállás

A különleges „Press” szerelési technológia, a szakszerű présszerszámok és a kiemelkedő minőségű tömítőgyűrűk alkalmazásának köszönhetően a rendszer akár 16 bar nyomás mellett is működőképes

;