Rólunk

Tisztelt érdeklődő, a személyes megismerkedés a fontosabb, de fontosnak találjuk, hogy egy betekintést adhassunk magunkról.

Cégünk 1996 óta foglalkozik épületgépészeti kereskedelemmel és 2005 óta betonjavítási, vízszigetelési és injektálási kivitelezéssel is.

Jelenlegi cégformában „csak” 12 évesek vagyunk, hiszen a KISS Cégcsoporton belül 2005-ben alakultunk. Telephelyünk és székhelyünk kezdetektől Budapesten található a XXII. kerület Vöröskereszt utca 4. címen ahol hozzávetőleg 600 m2 raktárterületet és irodát üzemeltetünk családias légkörben.

Mindennapjainkban az ügyfeleink igényének kielégítése az elsődleges szempont, de szívesen fogadjuk és keressük az új lehetőségeket is. A partnereinknél felmerülő akadályokra úgy tekintünk, mint megoldandó feladatok, amelyekre dinamikusan megoldást kínálunk, mert szerintünk egy együttműködés csak akkor lehet sikeres, ha közös erővel dolgozunk rajta. Ez nekünk nagyon fontos.

Célunk a hagyományos módszerek alkalmazása mellett a legújabb technológiák meghonosítása és olyan új anyagok forgalmazása/beépítése, amelyeket itthon nem gyártanak, vagy külföldi gyártóktól gazdaságosabban szerezhetők be, mint Magyarországon. Nagy hangsúlyt fektetünk a zökkenő mentes kiszolgálásra a kivitelezési feladataink hatékony elvégzésére, ezért gondosan kezeljük a raktárkészletünket és proaktív munkatársaknak köszönhetően jól működő just-in-time stratégiát is meg tudunk valósítani.