Tacker leszúrótüskés padlófűtés rendszer

A KAN-therm Tacker rendszer egy komplett rendszer, amelyet padlófűtési és -hűtési rendszerek nedves fektetési módszerrel történő építésére terveztek. A System KAN-therm Tacker rendszerben a csöveket speciális kapcsokkal rögzítik a hőszigeteléshez egy spec

Tacker jellemzők

A KAN-therm Tacker rendszer egy komplett rendszer, amelyet padlófűtési és -hűtési rendszerek nedves fektetési módszerrel történő építésére terveztek. A System KAN-therm Tacker rendszerben a csöveket speciális kapcsokkal rögzítik a hőszigeteléshez egy speciális szerszámmal – tacker klipsszel

Hőszigetelés széles választéka 

KAN-therm Tacker rendszer a hőszigetelések széles választékát kínálja. A különböző szigetelési vastagság opciók széles választékot biztosítanak az épület válaszfalának szigetelési követelményeinek az érvényes irányelveknek megfelelően.

Rugalmas csőtávolság és kialakítás

A KAN-therm Tacker rendszer szigetelőpaneljei előre nyomtatott fóliával vannak ellátva, 5 cm-es osztásközzel rács formájában. Ez garantálja a fűtési hurkok nagyon kényelmes lefektetését meghatározott, tervezett távolsággal. A nyomtatott rács miatt a hurkokat is sokkal egyszerűbb a kívánt elrendezésben elhelyezni, pl. spirális, hosszanti vagy vegyes.

A KAN-therm Tacker rendszer előnyei

  • Univerzális alkalmazás: családi és társas házakban, középületekben.
  • Átfogó és széles termékkínálat
  • Kiváló minőségű elemek
  • Könnyű összeszerelés
  • Lehetőség a fűtőkör alakjának rugalmas kialakítására

A hőszigetelésre tartósan rögzített fólia

A szigeteléshez tartósan ragasztott fóliaréteg biztosítja a fűtőcsövet rögzítő klipszek tartósságát. Így a fűtési hurkok a teljes felületen hozzátapadnak a szigetelőréteghez, így garantálva az egyenletes esztrich vastagságot a csöveken.

Gyors és kényelmes szerelés tacker segítségével

Nagy fűtőfelületek lerakásához mechanikus eszközöket használnak. Ez egy olyan eszköz, amely lehetővé teszi a klipszek gyors és kényelmes behajtását a szigetelőrétegbe, tartósan rögzítve a csövet. Különböző kialakításának köszönhetően a tacker optimálisan illeszthető a használt klipszekhez.

;