TBS száraz építési padlófűtés rendszer

A KAN-therm TBS egy komplett rendszer, amelyet padló- és fal- fűtési és hűtési rendszerek száraz módszerrel történő építésére terveztek. A System KAN-therm TBS fő csőrögzítő eleme egy speciálisan profilozott habosított polisztirol lemez, fém lamellákkal

TBS jellemzők

KAN-therm TBS rendszer padlófűtés a száraz rendszerben készült padlófűtési szerkezetek közé tartozik. A fűtési csöveket speciálisan profilozott hornyolt szigetelőpanelekbe helyezzük, majd száraz esztrichlemezekkel fedjük le, vastagsággal a födém tervezett használati terhelésétől függően. A fűtőcsövek hője egyenletesen oszlik el a száraz esztrich lemezekre a deszkahornyokba helyezett sugárzó acél lamellákon keresztül

A KAN-therm TBS rendszer műszaki részleteit, valamint kiválasztásának és telepítésének alapelveit a KAN-therm Felületi fűtés és hűtés útmutatója ismerteti.

Faépületekhez és könnyű szerkezetes házakhoz

A KAN-therm TBS rendszert olyan faépítésre tervezték, ahol a szerkezetet nem lehet kitenni a hagyományos betonesztrich nagy terhelésének.

Alacsony beépítés

A KAN-therm TBS-sel készült konstrukciót alacsony magasság jellemzi. Ezért a rendszert gyakran használják felújításokhoz, vagy száraz módszerrel készült fűtő-hűtő falakba.

System KAN-therm TBS előnyei

  • Univerzális alkalmazás: padló- és fali beépítés száraz konstrukcióban
  • Átfogó és széles termékkínálat
  • Kiváló minőségű elemek
  • Könnyű és gyors összeszerelés
  • Eszköz hornyok készítéséhez habosított polisztirol lapokba

Gyors

A rendszer telepítése nagyon egyszerű és gyors, és egy személy is elvégezheti.

Lerakás után azonnal munkára kész

KAN-therm TBS-be történő telepítés a lerakás után azonnal megkezdhető. Az időigényes betonozás elkerülhető A telepítés után elkészülhet a végső padlóburkolat. 

Tornatermekhez

Csőrögzítési módszerüknek köszönhetően a TBS lapok ideálisak sport létesítmények padlófűtésehez.

;