WALL előregyártott fűtő-hűtő panel rendszer

A KAN-therm WALL előregyártott fűtő- és hűtőpanelek, amelyeket fali és mennyezeti fűtési vagy hűtési rendszerek kialakítására használnak száraz módszerrel

WALL kivitelezés

A System KAN-therm WALL alapelemei a fali vagy mennyezeti fűtési és hűtési rendszerekhez tervezett gipsz- és rostpanelek.

A "Click" csatlakozók a fűtő- és hűtőpaneleket ellátó telepítéshez teszik teljessé a System KAN-therm WALL kínálatát.

KAN-therm WALL fűtő- és hűtőpanelek

A panelek a papír újrahasznosítása során kivont gipszből és cellulózszálból állnak. Mindkét természetes alapanyagot további kötőanyag nélkül vízzel összekeverik, nagy nyomással préselik, majd vízálló anyaggal impregnálják és megfelelő méretre vágják.

A gipsz és rostlemezek gyártásához nem használnak ragasztót, ezért teljesen szagtalanok és nem tartalmaznak egészségre káros anyagokat

A System KAN-therm WALL fűtő- és hűtőpanelek a gipszkarton rendszerben gipsz- és rostlemezek mart hornyokkal, valamint 8×1 mm átmérőjű PB polibutilén vagy PE-RT polietilén csövek. A System KAN-therm Wall fűtő- és hűtőpaneljei többféle méretben kaphatók, különböző csőtávolságokkal és a panel cső általi változatos kitöltésével. Egy ilyen konfigurációnak köszönhetően nagyon egyszerű fűtési és hűtési rátétet készíteni még a geometriailag legnehezebb falfelületekre is. Az inaktív falfelületek a System KAN-therm WALL kínálatában elérhető kiegészítő gipsz- és rostpanelekkel boríthatók.

Speciális ragasztó

A KAN-therm fali panelek összekapcsolásához speciális ragasztó használata javasolt.

A panelek összekapcsolása kompakt, monolitikus fűtési és hűtési szerkezetet eredményez.

Kiegészítő elemek

A fűtő- és hűtőpaneleket ellátó telepítéshez "Click" csatlakozókat kínálnak. 

;