Réz pressz

Egy szerelési rendszer, mely kiváló minőségű CU-DHP réz és 2.109 bronz csőkötésekből áll, Ø12 és Ø108 mm közötti átmérőkkel

Réz pressz idomok

CU-DHP (CW024A) rézből és 2.109 bronzból készülnek. KAN‑therm Copper csőidomok a 12–108 mm átmérőtartományban kaphatók

A „Press” technológia, melyet a KAN‑therm Copper rendszer alkalmaz, lehetővé teszi a megbízható csőcsatlakozások gyors kialakítását a csőkötések széles körben elérhető krimpelő szerszámokkal való préselése által, így nincs szükség a különálló elemek forrasztására. Ennek a megoldásnak köszönhetően a berendezések összeszerelése abszolút minimális erőfeszítéssel jár, még nagy átmérőjű csövek és csőidomok esetén is. Ennek a rendszerelemek csatlakoztatására szolgáló technológiának hála biztosítható a csatlakozások kiváló minősége és megbízhatósága és a komplett rendszer kiemelkedő esztétikai megjelenése is.

A rendszerelemek „Press” technológiával való csatlakoztatásával lehetővé válik a csövek csatlakoztatása minimális keresztmetszeti szűkülés mellett, amely a teljes berendezésben csökkenti a nyomásvesztést és kiváló hidraulikai feltételeket teremt.

KAN-therm Copper rendszer csőcsatlakozásainak illeszkedését és megbízhatóságát különleges tömítőgyűrűk és hárompontos „M” típusú krimpelő rendszer garantálják.

Tömítőgyűrű tartósság és sokoldalúság

Az EPDM tömítőgyűrűk a  KAN-therm Copper rendszer csőidomainak alapfelszereltségét képezik.

Az olyan különleges alkalmazásokra, mint az olajat tartalmazó anyagok szállítása vagy a magas hőmérsékletű üzem, az FPM tömítőgyűrűk külön kaphatók.

A belső melegvizes, hidegvizes és vízmelegítő berendezéseken kívüli használat esetén mindig kérje ki a KAN tanácsát.

Préseletlen csőcsatlakozás jelzés LBP funkció

KAN‑therm Copper rendszer minden csőidoma rendelkezik LBP funkcióval (préseletlen csőcsatlakozás jelzés – „nem megfelelően préselt = nem szoros” – LBP – Leak Before Press).

Leak Before Press technológia a teljes átmérőtartományban!

Az ellenőrzött szivárgás LBP funkció a teljes átmérőtartományban (12 - 108mm) elérhető, a csőidom megfelelő kialakítása biztosítja (a csőcsonk ún. „ovalizálása”).

;