ultraPRESS ötrétegű csőrendszer

ultraPRESS préshüvelyes alubetétes cső és idom rendszer

Ötrétegű csőrendszer idomok 

KAN‑therm ultraPRESS csőidomok négy kulcsfontosságú elemből állnak:

  • egy kiváló minőségű CW617N sárgarézből vagy korszerű PPSU műanyagból készült test,
  • műanyag pozicionáló gyűrű, mely véd a korrózió és a különböző kémiai potenciállal rendelkező anyagokkal való érintkezés ellen,
  • tömítés dupla EPDM tömítőgyűrűkből,
  • strapabíró préselt gyűrű 1.4301 rozsdamentes acélból.

A KAN-therm ultraPRESS rendszer nézete és keresztmetszete színes gyűrűs csőidommal:

  1. Csőkapcsoló test
  2. Préselt rozsdamentes acél gyűrű kémlelőnyílásokkal
  3. EPDM tömítőgyűrűk
  4. Színes műanyag gyűrű
  5. Kémlelőnyílások a rozsdamentes acél gyűrűn

KAN‑therm ultraPRESS LBP csőidomok sokoldalúak, így csatlakoztatók különböző típusú, azaz PEXC, PERT és PERTAL csövekhez is. Ez az egyedi tulajdonság lehetővé teszi, hogy a végleges megoldás tetszés szerint konfigurálható legyen.

A szerkezeti anyagnak és a cső és csőidom csatlakoztatására szolgáló módszernek köszönhetően a KAN‑therm ultraPRESS rendszer elhelyezhető rétegesen, a térelválasztó elemekben (a padlóburkolat fedőrétegében és gipszrétegek alatt), minden korlátozás nélkül. 

Minden egyes KAN-therm ultraPRESS csőidom különleges műanyag gyűrűvel van ellátva, melynek színe a csatlakoztatott cső átmérőjét jelzi.

A 16–32 mm átmérőtartományba tartozó KAN‑therm ultraPRESS csőidomok egyedi LBP kialakítással rendelkeznek – „Leak Before Press” – a nem megfelelő csőcsatlakozásokat vízszivárgás jelzi a nem túlnyomásos feltöltés során, már a nyomáspróba előtt. Ez a funkció megfelel a DVGW előírásainak („ellenőrzött szivárgás”). 

;