NET aktív födém és padló rendszer

A KAN-therm NET rendszer komplett szerelési rendszer, amelyet padlófűtő és -hűtő berendezések kiépítésére és külterületek fűtésére és hűtésére szolgáló berendezésekhez terveztek. A cső elsődleges rögzítésére szolgáló elemek az acélháló, a műanyag szalagok

NET jellemzők

A KAN-therm NET fűtőcső rögzítőrendszer, mely különböző típusú felületeken használható: betonfelületen hőszigetelésként, közvetlenül a betonfelületen vagy közvetlenül a padlón. A felszíni fűtés kialakítás eltérő lehet az alkalmazott hőszigetelés (vagy annak hiánya), illetve a csöveket takaró rétegek típusa és vastagsága alapján.

Univerzális alkalmazás

A rendszerelemek sikeresen alkalmazhatók kültéri és hagyományos beltéri padlófűtés fűtő- és hűtőberendezéseiben.

Kompatibilis más KAN-therm felszíni rendszerek elemeivel

A KAN-therm NET elemeit gyakran használják más felszíni berendezésekhez javasolt termékekben, pl. a KAN-therm Tacker hőszigetelő rendszerben.

A KAN-therm NET előnyei

  • Univerzális alkalmazás: egy- és többlakásos lakóépületekben, ipari csarnokokban, raktárokban, focipályákon, parkolókban, külső közlekedési útvonalakon.
  • Átfogó és széles körű termékkínálat
  • Magas minőségű összetevők
  • Könnyű összeszerelés
  • Bármilyen átmérőjű csövek felszerelhetők

Bármilyen csőtávolság

A KAN-therm NET lehetővé teszi a fűtőkörök különböző csőtávolságokkal való elhelyezését.

A felszíni berendezések minden típusához használható

A KAN-therm NET rendszer tökéletes az olyan nagy épületekhez, mint a raktárok és gyártócsarnokok, állattartásra szolgáló épületek, irodaépületek, de felhasználható például az alap fűtésére olyan hagyományos épületekben is, mint az egylakásos házak.

Könnyű összeszerelés

A KAN-therm NET rendszer telepítése rendkívül könnyű és nem igényel külön szerszámokat.

;