Profil pogácsás padlófűtés rendszer

A KAN-therm Profil rendszer komplett szerelési rendszer, amelyet nedves módszerrel épített padlófűtő és -hűtő berendezések kiépítésére terveztek. A KAN-therm Profil rendszerben a cső rögzítőeleme a hőszigetelés egy különlegesen kialakított felülete

Profil jellemzők

A KAN‑therm Profil rendszer elemeiből készült padlófűtés szerkezete a nedves módszerrel készült padlófűtő rendszereknek megfelelő. A fűtőcsövek rögzítőelemei különleges profilú műanyag vagy polisztirol kiálló csatlakozóelemek, melyek a hőszigetelés felületén helyezkednek el.

Széles választék a hőszigetelésben

A KAN‑therm Profil rendszer hőszigetelések kiterjedt választékát kínálja. Az eltérő szigetelésvastagságú opciók teljes szabadságot adnak a térelválasztó elem hőszigeteléssel kapcsolatos követelményeinek vonatkozó útmutatóknak megfelelő teljesítésében.

Rugalmasság a csőtávolság és fűtőkörök elrendezésében

A KAN‑therm Profil rendszer hőszigetelő paneljei lehetővé teszik a fűtőkörök 5 cm-es térközzel való elhelyezését. Ezzel a fűtőkörök garantáltan rendkívül praktikus módon, specifikus és megtervezett térközzel és elrendezéssel építhetők ki.

A KAN-therm Profil előnyei

  • Univerzális alkalmazás: egy- és többlakásos lakóépületekben és középületekben
  • Átfogó és széles körű termékkínálat
  • Magas minőségű összetevők
  • Könnyű összeszerelés szerszámok nélkül
  • Esztrich spórolás

Esztrich felhasználásának csökkentése

A különleges kialakításnak hála a KAN‑therm Profil rendszer hőszigetelése csökkenti a telepítéshez szükséges esztrich mennyiségét.

Gyors összeszerelés szerszámok nélkül

A KAN‑therm Profil rendszer polisztirolhab lemezeiből kiálló különlegesen kialakított csatlakozóelemek garantálják a fűtőcsövek tartós és megbízható rögzítését. A fűtőkörök összeszerelése gyors és praktikus, nincs szükség külön szerszámokra vagy rögzítőelemekre.

Szabványos, hangszigetelt és nagy teherbírású padlókhoz

A KAN-therm Profil rendszer különböző célokat szolgáló padlókon is felhasználható. A hőszigetelő elemek széles választékának köszönhetően alkalmazható hagyományos lakóhelyiségekben, nagy teherbírást igénylő padlókhoz és fokozott zajszigeteléssel ellátott mennyezettel rendelkező helyiségekben.

;