Rail sínes szerelési rendszer

A KAN-therm Rail rendszer egy komplett szerelési rendszer, amelyet padlófűtő és -hűtő berendezések, fali fűtő- és hűtőberendezések kiépítésére és külterületek fűtésére és hűtésére szolgáló berendezésekhez terveztek

Rail jellemzők

A KAN-therm Rail rendszer a fűtőcsövek rögzítésére szolgáló különleges műanyag szalagokon alapul. A műanyag szalagok felszerelhetőek hőszigetelés nélkül közvetlenül a térelválasztó elemekre (padló, fal vagy talaj) vagy akár magára a térelválasztó elemre felszerelt hőszigetelésre, pl. a KAN-therm Tacker rendszerre is (padló, fal).

A rendszer több változatot is kínál

A rendszer a műanyag szalagok több változatát is kínálja, az adott beruházás igényeinek és jellegzetességeinek függvényében. A vályús műanyag szalagok hosszabb kivitelben kaphatóak és adott átmérőjű csövek rögzítésére szolgálnak. A moduláris műanyag szalagok rövidebb kivitelben kaphatók és különféle átmérőjű csövek rögzítését is lehetővé teszik.

További profilozó és csatlakozóelemek

A KAN-therm ezeken felül számos olyan kiegészítő elemet is kínál, melyek megkönnyítik a telepítést; ilyenek például különleges profilozó ívek és a „Click” csatlakozók.

A KAN-therm Rail rendszer előnyei

  • Univerzális alkalmazás: egy- és többlakásos lakóépületekben, középületekben, ipari csarnokokban, raktárokban, focipályákon, parkolókban, külső közlekedési útvonalakon.
  • Korrózióál műanyag szerkezet
  • Átfogó és széles körű termékkínálat
  • Magas minőségű összetevők
  • Könnyű összeszerelés
  • Akár 26 mm átmérőjű csövek is felszerelhetők

Bármilyen csőtávolság

A Rail szalagok lehetővé teszik a csövek különböző csőtávolságokkal való összeszerelését, így a padlóba épített és fali berendezéseknél szabadon lehet fűtőköröket kialakítani és lefektetni. 

A felszíni berendezések minden típusához

A műanyag szalagok felszerelhetőek hőszigetelés nélkül közvetlenül a térelválasztó elemekre (padló, fal vagy talaj) vagy akár magára a hőszigetelésre is (padló, fal). A KAN-therm Rail rendszer elemei ideálisak olyan külső területeken elhelyezett fűtőberendezésekhez, melyek közvetlenül vagy részben szélsőséges időjárási körülményeknek, például hőesésnek, jégképződésnek vannak kitéve. 

Könnyű összeszerelés

A Rail szalagok rögzíthetőek fémtűkkel, rögzítőcsapokkal vagy a szalag szerkezetének részét képező ragasztócsíkkal.

;