Football sportlétesítmény rendszer

A KAN-therm Football rendszer különlegesen kialakított, kiválasztott és összekapcsolt termékekből áll, amelyek egy szabadtéri terület fűtésére vagy hűtésére alkalmas szerelési rendszert alkotnak

Football csövek

A felszíni fűtő- és hűtőberendezésekhez a KAN csövek széles választékát kínálja mind átmérő, mind típus tekintetében. Így mindig a műszakilag és gazdaságilag is optimális megoldást lehet választani, az ügyfél összes követelményének teljesítése mellett is.

A kültéri felszíni fűtő- és hűtőberendezésekhez két fő KAN-therm csőtípust javaslunk – az EVOH réteggel bevont PEXC és PERT csöveket és a blueFLOOR PERT csöveket.

A KAN‑therm blueFLOOR PERT EVOH réteggel bevont magas minőségű csövek, melyeket felszíni fűtő- és hűtőberendezésekhez terveztek (4. alkalmazási osztály az ISO 10508 szabvány szerint).

A csövek ötréteges (5L) technológiával készülnek, azaz a gyártási folyamat során a rétegek elválaszthatatlanul kombinálódnak.

A nagy hőellenállással rendelkező PE-RT polietilén (I. típus) használatának és a termék kiemelkedő rugalmasságának köszönhetően a KAN‑therm blueFLOOR PERT csövek alacsony hőmérséklet esetén is kényelmesen telepíthetők.

Az EVOH réteg garantáltan véd az oxigén rendszerbe való bejutása ellen, és megóvja a rendszerelemeket a korróziótól.

Az EVOH réteg (etilén-vinil-alkohol) megfelel a DIN 4726 szabvány követelményeinek.

A csövek megfelelnek a PN‑EN ISO 21003 szabvány követelményeinek.

A csőtekercs átmérőjét és hosszát a komplett kivitelezés számításai és kialakítása alapján határozzuk meg.

Általában 200 vagy 100, de akár 600 mb hosszú tekercseket is kínálunk.

A nagy területű fűtési projekteknél a tekercsek hossza egyenként is meghatározható.

A KAN-therm rendszerekkel kínált EVOH réteggel bevont univerzális PEXC, PERT csövek (II. típus) felhasználhatók felszíni fűtő- és hűtőberendezések kialakításához. A PEXC és P-RT csövek ötrétegű (5L) kialakításban is kaphatók és a 12-25 mm átmérőtartományban elérhetők.

Az egynemű blueFLOOR PERT, PEXC és PERT csövek ötrétegű (5L) kialakítása az összeszerelés során védi az EVOH réteget a károsodás kockázatával szemben.

A tekercsekben kínált KAN-therm csövekkel kialakított fűtőköröket a különleges csőcsévélőnek köszönhetően sokkal könnyebb összeszerelni.

A csőcsévélő állíthatósága lehetővé teszi a hosszú csőtekercsekkel való munkát, így az gyorsabbá és kényelmesebbé válik.

;