Football sportlétesítmény rendszer

A KAN-therm Football rendszer különlegesen kialakított, kiválasztott és összekapcsolt termékekből áll, amelyek egy szabadtéri terület fűtésére vagy hűtésére alkalmas szerelési rendszert alkotnak

Football kivitelezés

A KAN-therm Football számos olyan együttműködő elemet foglal magába, melyek az előkészített tervezési és kivitelezési dokumentációnak megfelelően készülnek.

Ezek közül a legfontosabbak:

  • Nagy területet lefedő csőelosztók
  • Szalagok csövekhez
  • Kapcsok rögzítőszalagokhoz

Nagy területet lefedő csőelosztók

Ezek polipropilénből készültek, kialakításukat és átmérőjüket mindig a specifikus beruházáshoz szabjuk. A különleges csatlakozási rendszer garantálja a megfelelő illeszkedést és mechanikai szilárdságot, és közvetlenül a talajba is lefektethető.

Szalagok és rögzítőkapcsok csövekhez

Műanyagból készültek és két kivitelben kaphatók: vályús és moduláris.

A vályús szalagok 1-2 méteres kivitelben kaphatók. Lehetővé teszik az adott átmérőjű (8-25 mm-es) csövek telepítését, 5 cm-es térköz mellett.

A moduláris szalagok 0,2-1 méteres kivitelben kaphatók. Lehetővé teszik az adott átmérővel (12-17 mm, 16-17 mm és 12-22 mm) rendelkező csövek telepítését, 10 cm-es térköz mellett.

A szalagokat különleges kapcsok rögzítik a padlóhoz.

Amennyiben kemény padlóra, például esztrich betonra kell szalagot fektetni, a szalagok rögzítésére használható betonba való rögzítőcsap.

;