Football sportlétesítmény rendszer

A KAN-therm Football rendszer különlegesen kialakított, kiválasztott és összekapcsolt termékekből áll, amelyek egy szabadtéri terület fűtésére vagy hűtésére alkalmas szerelési rendszert alkotnak

Football jellemzők

KAN-therm Football sportpályákhoz

A KAN-therm Football rendszer elemeit specifikus beruházásokhoz készítjük elő.

A műszaki dokumentáció a beruházások és beruházók követelményeire vonatkozó információk összegyűjtésével készül. Ezzel indul az egyes termékek kiválasztásának és előkészítésének teljes folyamata.

A KAN-therm Football rendszer termékei nagy beruházási területekre lettek kialakítva.

Átfogó beruházási szolgáltatás 

A komplett kivitelezés előkészítését gondos számítások, illetve a tervezési és kivitelezési dokumentáció előkészítése előzik meg. A kivitelezés egyes komponensei ezen információk alapján kerülnek előkészítésre, majd becsomagolásra és kiszállításra a beruházás helyszínére.

Csúcsminőségű anyagok

Az anyagokat, amelyekből a csövek, csőidomok és rögzítőelemek készülnek, saját kutatási és fejlesztési laboratóriumunk ellenőrzi. A szigorú gyártási eljárások garantálják a termékek kiváló minőségét.

A KAN‑therm Football rendszer előnyei

  • A sportpálya melegítése megelőzi a felszíni jég képződését.
  • A melegítéssel a sportpályát szárítani lehet és fenntartható kívánt felszíni hőmérséklete.
  • A jégpályák és hasonló beruházások esetén a terület hűtése is biztosítható.

Tapasztalat

A hasonló beruházások révén nyert széles körű tapasztalatunk felgyorsítja és hatékonyabbá teszi a kivitelezés folyamatát.

Támogatás a beruházáshoz

A KAN-therm Football rendszer egyben azt is jelenti, hogy a beruházás minden lépése során támogatjuk, a koncepció bemutatásától kezdve a dokumentáció és a termékek előkészítésén át egészen a telepítésért felelős csapatok támogatásáig.

Biztonságos használat

A megfelelően kialakított és kivitelezett fűtési rendszerek télen is biztosítják a külterek biztonságos működését.

;