ultraLINE toldóhüvelyes rendszer

Csövek és szerelvények csúszóhüvellyel fűtéshez és ivóvíz rendszerekhez

ultraLINE toldóhüvelyes rendszer idomok

KAN-therm ultraLINE idomok sokoldalúak, így különféle típusú csövek csatlakoztatására alkalmasak, például PEXC, PERT² és PERTAL². Ez az egyedülálló funkció biztosítja, hogy a végső megoldás tetszés szerint konfigurálható legyen.

Az ultraLINE szerelvények legnagyobb előnye az O-gyűrű nélküli felépítésük.

A további tömítés hiánya megkönnyíti az összeszerelést, és ami a legfontosabb, kisebb a csatlakozás sérülésének kockázata.

A idomok speciálisan kialakított csatlakozókkal vannak ellátva (kiegészítő tömítések nélkül), amelyeket a cső előzőleg kitágított végébe helyeznek. A cső a teljes érintkezési síkban az idom csonkjára van szorítva. Egy ilyen csatlakozás lehetővé teszi a szerkezeti válaszfalakban (padlóban és falban) történő beépítést korlátozás nélkül.

KAN-therm ultraLINE rendszer csúszó karmantyúi az egyik legfontosabb elem, amely felelős a cső csatlakozásáért és tömítéséért.

A hüvelyek kizárólag kiváló minőségű PVDF-ből készülnek.

Szimmetrikus kialakításuk megfelelnek a magánszemélyek és a vállalkozók igényeinek.

A csúszóhüvely felhelyezése a csőre tetszőleges, nincs szükség külön pozicionálásra. Ez nagy kényelem a szerelők számára, és garancia a helyes csatlakozásokra.

Az ultraLINE konstrukció új mércét állít fel a kivitelezésben

Az ultraLINE szerelvények több mint 30 éves piaci tapasztalatot, folyamatos kutatást és fejlesztést jelentenek, melynek célja egy biztonságos, kényelmes és a leggyakoribb gyártási hibákkal szemben ellenálló termék létrehozása.

Az ultraLINE egy tökéletes termék víziója, amely a telepítési technológia legújabb trendjeit szimbolizálja és határozza meg.

Az ultraLINE konstrukció előnyei

  • menetes szerelvények és csatlakozók széles választéka,
  • sokoldalú alkalmazás, amely lehetővé teszi a sárgaréz és műanyag elemek használatát gyakorlatilag bármilyen típusú telepítésnél,
  • műanyag elemek (PPSU) széles választéka, amelyek garantálják a teljes beruházás optimalizálását, és megvédik a telepítést a kedvezőtlen kémiai összetételű víz negatív hatásaitól,
  • a menetes csatlakozók univerzális kialakítása, amely biztonságos csatlakozást biztosít különféle típusú csővezetékekkel,
  • 25 és 32 mm átmérőjű, megnövelt belső keresztmetszetű elemek tervezése, amely jelentősen csökkenti a rendszer ellenállását és lehetővé teszi a tervezett beépítés hidraulikai optimalizálását,
  • alapkivitelben kapható szigetelt termékek,
  • a szerelvények esztétikus megjelenése és a PPSU műanyag szerkezetek világos színe jelentősen növeli az elem láthatóságát a sötét helyiségekben,
  • a csúszó hüvelyek szimmetrikus felépítése minimálisra csökkenti a hibák kockázatát és jelentősen növeli a kényelmet a beszerelés során.

ultraLINE menetes kötések

A System KAN-therm ultraLINE csövek csatlakoztatásához a csúszó hüvelyes csatlakozások mellett szabványos, lapostömítésü menetes csatlakozások is használhatók.

Ezekhez a csatlakozókhoz két fő típusú csatlakozó áll rendelkezésre:

  • Eurokonusz csatlakozók
  • menetes idomok

Menetes csatlakozók

Az univerzális ultraLINE csatlakozócsatlakozók 14-20 mm átmérő tartományban kaphatók.

Az összekötő csatlakozások igazi előnye a szerelés utáni automatikus tömítésük. Az ilyen típusú csatlakozások öntömítőek, és nem igényelnek további tömítést, például teflonszalagot vagy kócot. 

Univerzális menetes csatlakozók belső, külső menettel rendelkeznek 14-20 mm átmérőben.

A csőcsatlakozás felőli menetes csatlakozóknál nincs szükség további tömítések alkalmazására – a tömítettséget a csonk megfelelő felépítése garantálja, amelyre a cső fel van szerelve. A menet felől (belső vagy külső) egy további tömítést kell használni.

A menetes csatlakozók a szerelvény sajátosságai és kialakítása miatt nem igényelnek további tömítést.

A menetes csatlakozásokat könnyen elérhető helyen kell elhelyezni.

A menetes idomok és az összekötő csatlakozások olyan felépítésűek, amelyek lehetővé teszik a PEXC és PERT² csövek, valamint a PERTAL² csövek egyidejű összeszerelését.

Az idomok és csatlakozók univerzális felépítésének köszönhetően elkerülhető a szerelvénykínálat megkettőzése, ami rugalmasabb és kényelmesebb telepítést, valamint helyet takarít meg az elemek tárolására.

;