ultraLINE toldóhüvelyes rendszer

Csövek és szerelvények csúszóhüvellyel fűtéshez és ivóvíz rendszerekhez

ultraLINE toldóhüvelyes rendszer szerszámok

KAN-therm ultraLINE rendszer professzionális szerelőeszközöket is kínál. Kétféle eszköz közül lehet választani.

Speciálisan a KAN-therm ultraLINE rendszer csatlakoztatásához gyártott akkumulátoros szerszámok, amelyeket a neves német Klauke cég szállít, valamint kiváló minőségű kézi szerszámok állnak rendelkezésre.

Tágítók

A tágítókat a csővég kiterjesztésének (a csőátmérő megnagyobbításának) végrehajtására használják. Ez a folyamat a kézi és elektromos tágítóval működő speciális tágítófejeknek köszönhetően lehetséges.

A tágító fejek a használt cső típusától függően eltérő kialakításúak és megjelenésűek.

Így a szerszám azonosítása egyszerű és intuitív.

A KAN-therm ultraLINE rendszer szoros és tartós csatlakozása szempontjából nagyon fontos az adott csőtípushoz megfelelő tágítófej kiválasztása.

A tágítófej kiválasztásának részletes útmutatása a KAN műszaki dokumentációjában található.

Prés szerszámok

A prés szerszámok villa-készletekkel működnek. Minden átmérőhöz két villa tartozik. Adott átmérőjű rögzítéshez szerelje fel a présszerszámot megfelelő villakészlettel.

Kialakítás

A System KAN-therm ultraLINE villák nagyon széles hozzáférési szöget biztosítanak a szerelvényhez (akár 270°), ami jelentősen növeli a rendszer összeszerelésének kényelmét a nehezen elérhető helyeken.

További jellemzők

KAN-therm ultraLINE rendszer lehetővé teszi a hagyományos radiális préselésre használt szerszámokra való felszerelést (pl. System KAN-therm ultraPRESS). Ez az opció a System KAN-therm ultraLINE speciális adapterének és a "Press" szerszámnak a használatával valósítható meg.

;