Acél pressz tüzivízre

Komplett tűzvédelmi szerelési rendszer, amely cink bevonattal ellátott szénacélból készült csövekből és csőidomokból áll és 22-108 mm (DN20 - DN100) átmérőtartományban kapható

Acél pressz tüzivízre alkalmazási területek

A KAN-therm Steel Sprinkler felhasználható beépített tűzoltó sprinkler és tűzcsapos rendszerek kiépítéséhez.

A rendszert alacsony vagy közepes tűzveszélyességű helyiségekben (kiállító csarnokokra, mozikra, színházakra és koncerttermekre vonatkozó LH, OH1, OH2, OH3 és OH4 kategóriákban) használt, vészszeleppel védett sprinkler rendszerekben alkalmazott csővezetékek (csőelágazások és elosztócsövek) kiépítésére tervezték.

  • Sprinkler tűzoltó berendezések

Beépített tűzoltó rendszerek

KAN-therm Steel Sprinkler rendszer tűzcsapos berendezésekben való használatát a CNBOP által kibocsátott Nemzeti műszaki értékelés engedélyezi.

A KAN-therm Steel Sprinkler rendszer megfelelő beltéri, állandó vízellátással rendelkező, zárt tűzcsapos rendszerekhez, melyek egy oldalon az ivóvíz-ellátórendszerhez csatlakoznak vagy attól teljesen függetlenek.

Sprinkler berendezések

A rendszer használható vízzel működő (nedves) beépített sprinkler berendezésekkel, azaz beépített tűzoldó és tűzvédelmi berendezésekben, melyek képesek a tűz független észlelésére és jelzésére és automatikusan megkezdik a tűzoltás folyamatát.

;