WALL előregyártott fűtő-hűtő panel rendszer

A KAN-therm WALL előregyártott fűtő- és hűtőpanelek, amelyeket fali és mennyezeti fűtési vagy hűtési rendszerek kialakítására használnak száraz módszerrel

WALL jellemzők

A KAN-therm WALL rendszer fűtő- és hűtőpaneljei a gipszkarton rendszerben gipsz- és rostlemezek mart hornyokkal, valamint 8×1 mm átmérőjű PB polibutilén vagy PE-RT polietilén csövek, amelyek a KAN-therm rendszer részét képezik. Közvetlenül a válaszfalra ragasztva vagy speciális keret segítségével falra és mennyezetre is felszerelhetők.

Fűtő- és hűtőpanelek széles választéka

A fűtő- és hűtőpaneleknek többféle változata is elérhető, különböző magasságban, szélességben és elrendezésben. A panelek a cső beépítési magasságában és távolságában is különböznek egymástól. A komplett rendszer beépítése érdekében csővel nem ellátott fedőlemezeket (ún. zsalugátereket) is kínálunk - kiegészítő elemként szolgálnak.

Nedves és száraz fektetés

A KAN-therm WALL gipsz- és rostlemezek a gyártás során egyebek mellett impregnálási folyamaton esnek át. Ezáltal a panelek sokoldalúak, nem éghetőek, nagy mechanikai szilárdságúak, szabványos száraz és nedves helyiségekhez egyaránt alkalmasak.

KAN-therm WALL előnyei

  • Lehetőség a hagyományos gipsz és szálas gipszkarton helyett.
  • Kellemesen meleg falak és egyenletes hőmérsékleteloszlás a teljes szobamagasságban.
  • A helyiség esztétikus megjelenése radiátorok és porfoltok nélkül a falakon.
  • Nyáron hűtésre használható.
  • Ökológiai, energiatakarékos hőforrások alkalmazásának lehetősége, pl. hőszivattyúk.
  • Új és felújított épületekhez egyaránt ajánlott megoldás. Kifejezetten könnyű faszerkezetekhez (vázas házakhoz) ajánlott.

Felület elkészítés

Szerelés után a KAN-therm WALL panelek bármilyen módon burkolhatók – festve, tapétázva vagy dekoratív kőlappal.

Nagyobb készletek összeállításának lehetősége

A panelek speciális "Click" csatlakozókkal nagyobb fűtő- és hűtőkészletekben kombinálhatók.

Különböző összeszerelési módok

A KAN-therm WALL panelek a beépítési technológiától és a felület típusától függően speciálisan előkészített kerettel válaszfalakra vagy közvetlenül a válaszfalra rögzíthetők csavarozással, szögeléssel vagy ragasztással.

;