PP-R csőrendszer

16-110 mm átmérőjű PP-R (3-as típusú) polipropilénből, hőre lágyuló anyagból készült csövekből és idomokból álló rendszer

PP-R csőrendszer csövek

A polipropilén csövek széles kínálata lehetővé teszi a System KAN-therm PP csövek használatát szinte minden típusú rendszerben, kezdve a központi fűtéssel, a hideg-meleg vízvezeték rendszereken és a sűrített levegős berendezéseken keresztül egészen az agresszív közegek szállítására tervezett speciális berendezésekig.

PP-R csövek

Az egységes PP csöveket meg kell tisztítani hegesztés előtt. A legkedvezőbb berendezések felhasználása, ahol a szállított közeg hőmérséklete alacsony vagy közepes, pl. és hideg ivóvíz, sűrített levegő vagy meleg kémiailag agresszív közegek szállítására szolgáló berendezések.

PN 16/S3,2 (SDR7,4) és PN 20/S2,5 (SDR6) kivitelben elérhető.

PP-R Stabi csövek

PP Stabi csövek, ahol a cső szerkezetének részeként egy alumínium réteget használnak a cső megerősítésére. Az ilyen típusú csöveket alacsony hőtágulási együtthatójuk miatt leggyakrabban olyan berendezésekhez használják, ahol a szállított közeg magas hőmérsékletű, pl. központifűtés. A PN 20/S2,5 (SDR6) kivitelben kapható.

PP-R üvegszálas csövek

A PP üvegszálas csövek azok a csövek, amelyek szerkezete egyesíti a Stabi csövek tulajdonságait a natúr csövek összeszerelésének kényelmével. Az üvegszál réteggel rendelkező csövek nem igényelnek külön mechanikai megmunkálást (al. fólia eltávolítását) a csőkötés kialakítása előtt, emellett alacsony hőtágulási együtthatóval rendelkeznek. Az ilyen típusú csövek általában magas hőmérsékleten működő berendezésekben, pl. központi fűtés rendszereknél kerülnek felhasználásra. A PN 16/S3,2 (SDR7,4) és PN 20/S2,5 (SDR6) kivitelben elérhető.

;