Acél pressz

Ez egy teljes és korszerű szerelési rendszer, amely kiváló minőségű, horganyzott szénacélból készült csövekből és szerelvényekből áll

Acél pressz csövek

A KAN-therm Steel rendszer csövei RSt 34-2 szénacélból készülnek, a DIN EN 10305-3 szabvány szerinti 1.0034-es anyagszámmal.

A csöveket és idomokat 8-15μm-es cinkbevonatú réteggel (Fe/Zn 88) védik a korrózió ellen, amelyet minden elem külső felületére felhordanak, majd egy ezt is egy passziváló krómréteggel védik.

A rendszer Ø12 és Ø108 mm közötti átmérőkben, 1,2 és 2 mm közötti falvastagsággal elérhető. A cső hossza 6 m +/- 25 mm és műanyag kupakokkal lezárt.

A cinkréteget tüzihorganyzással viszik fel, ami kiváló tapadást biztosít a cső falához, még hajlítás közben is. Ez a megoldás lehetővé teszi a csövek további festékbevonatok nélküli használatát. A szabványos rendszerelemekből álló szerelés minden dekorációhoz illeszkedik.

A System KAN-therm Steel csöveit alacsony hőtágulás jellemzi - esztétikus megjelenésével együtt ez a tulajdonsága teszi ideálissá a SYSTEM KAN-therm Steel-t a falon kívül szerelt fűtési rendszerekhez is.

Elkerülendő a szállítás és tárolás ideje alatt lehetséges minőségromlást, a csöveket belülről hőkezelt olajréteggel látják el.

;